fbpx

Daisy Chains sæt + drikkedunk

369,00 kr.

Forøg din træningseffektivitet med vores Daisy Chains sæt, nu med en praktisk drikkedunk/shaker. Sættet indeholder 2 Daisy Chains, 2 karabinhager og en 650 ml drikkedunk/shaker med mixerbold, perfekt til klumpfri shakes. Dette alsidige sæt er designet til maksimal sikkerhed, fleksibilitet og holdbarhed, ideelt til både begyndere og erfarne atleter

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
SKU N/A Category

Beskrivelse

Forøg effektiviteten af din styrketræning med vores Daisy Chains Træning-sæt, som nu inkluderer en stilfuld og funktionel drikkedunk/shaker. Dette sæt indeholder 2 Daisy Chains, 2 karabinhager og en drikkedunk/shaker, specielt designet til at optimere din træningsoplevelse. For kun 389,- får du et alsidigt og holdbart sæt, der kan bruges til en bred vifte af træningsøvelser og sikrer, at du holder dig hydreret under hele din træning.

Egenskaber:

  • Sikkerhed og holdbarhed: Fremstillet af højkvalitetsmaterialer, der sikrer langvarig brug og maksimal sikkerhed under træning.
  • Fleksibilitet: Med to Daisy Chains og to karabinhager får du optimal fleksibilitet og alsidighed i dine træningsrutiner.
  • Multifunktionel: Perfekt til en række styrketræningsøvelser, herunder suspension training, kropsvægtsøvelser og meget mere.
  • Brugervenlig: Nem at bruge og justere, hvilket gør dem ideelle for både begyndere og erfarne atleter.
  • Letvægt: Designet til at være let og nem at transportere uden at gå på kompromis med styrken.
  • Drikkedunk/shaker: Kapacitet: Rummer 650 ml væske, hvilket er perfekt til at holde dig hydreret under træningen.

Hvorfor vælge vores Daisy Chains Træning-sæt med drikkedunk/shaker?

Uanset om du er ny i styrketræning eller en erfaren atlet, er vores Daisy Chains Træning-sæt designet til at forbedre din træningsoplevelse. Med fokus holdbarhed og brugervenlighed, kombineret med den praktiske drikkedunk/shaker, er dette sæt en uundværlig del af dit træningsudstyr.

Daisy chain sæt kan købes separat her:
Drikkedunk kan købes separat her:

Yderligere information

Farve

Hvid, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Daisy Chains sæt + drikkedunk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *